ಬಿಎ ಕನ್ನಡ ಐಚ್ಛಿಕ ನೂತನ ಪಠ್ಯ ವಿಷಯಗಳ ಕರ್ಯಗಾರ

Posted 1 week ago / GDC UG

ಮಂಗಳೂರು ವಿ.ವಿ ಪದವಿ ಕಾಲೇಜು ಕನ್ನಡ ಅಧ್ಯಾಪಕರ ಸಂಘ , ವಿಕಾಸ ಹಾಗೂ ಗೋವಿಂದ ದಾಸ ಕಾಲೇಜಿನ ಕನ್ನಡ ವಿಭಾಗದ ಆಶ್ರಯದಲ್ಲಿ ಬಿಎ ಕನ್ನಡ ಐಚ್ಛಿಕ ನೂತನ ಪಠ್ಯ ವಿಷಯಗಳ ಕರ್ಯಗಾರವನ್ನು ದಿನಾಂಕ 25/06/2019 ರಂದು ನಡೆಸಲಾಯಿತು.ಪಠ್ಯಪುಸ್ತಕ ಮಂಡಳಿಯ ಪ್ರಧಾನ ಸಂಪಾದಕರಾದ ಡಾ.ಶಿವರಾಮ ಶೆಟ್ಟಿ,ಗೋವಿಂದ ದಾಸ ಕಾಲೇಜಿನ ಆಡಳಿತ ನಿರ್ದೇಶಕರಾದ ಪ್ರೊ.ರಮೇಶ್ ಕುಳಾಯಿ,ವಿಕಾಸದ ಅಧ್ಯಕ್ಷರಾದ ಪ್ರೊ.ಕೃಷ್ಣಮೂರ್ತಿ ವೇದಿಕೆಯಲ್ಲಿ ಉಪಸ್ಥಿತರಿದ್ದರು.ವಿವಿಧ ಪಠ್ಯಗಳ ಕುರಿತಂತೆ ಪ್ರೊ ರಮೇಶ್ ಭಟ್‍ಎಸ್ ಜಿ,ಡಾ.ರವಿರಾಜ್ ಶೆಟ್ಟಿ,ಶಿವಣ್ಣ ಪ್ರಭು,ಡಾ.ಜಯಪ್ರಕಾಶ್ ಶೆಟ್ಟಿ,ರಾಘವೇಂದ್ರ,ಮಂಜುನಾಥ ಕರಬ,ಡಾ ಸತೀಶ್,ರವಿಕುಮಾರ್ ವಿಚಾರಗಳನ್ನು ಮಂಡಿಸಿದರು.ಕಾಲೇಜಿನ … Continue reading “ಬಿಎ ಕನ್ನಡ ಐಚ್ಛಿಕ ನೂತನ ಪಠ್ಯ ವಿಷಯಗಳ ಕರ್ಯಗಾರ”

Technical talk 2019

Posted 1 week ago / GDC UG

There was a technical talk on industry 4.0 by sudeep devashya,Epitas software Mangalore on 25/09/2019

Innovative teaching method

Posted 1 week ago / GDC UG

Movie was screened on the lesson ‘Gulki Banno’ for first year BCA students on 01/10/2019

Innovative teaching method

Posted 1 week ago / GDC UG

Movie was screened on the lesson ‘Usne Kaha Tha’ for first year B.com Students on 10/10/2019

Sharada Pooja 2019

Posted 1 week ago / GDC UG

At the time of Navarathri,  we had celebrated Sharada Pooja with Bhajana on 5.10.2019 at 9.30 to 10.30 in our College Library. In this pooja, members of H. V Sangha,  Lecturers, Students also were present. Vedamurthy K.Krishnamurthy Kattla was the purohit for this auspicious pooja.

150th Anniversary of Mahatma Gandhi

Posted 1 week ago / GDC UG

On the precious occasion of  150th anniversary of Gandhi, we organized a book exhibition in our library, in which above 150 books of him was exhibited on 1.10.2019.  It was inaugurated by our Vice Principal Pro. P.Krishnamurthy and suggested to read and adopt Gandhi Principles. After this ,  Pusthaka Preethi Parichaya was also organised. Kum … Continue reading “150th Anniversary of Mahatma Gandhi”

Pusthaka Preethi Parichaya Series -X